Pandemija korona virusa nam je donijela velike probleme. Mnogi su izgubili svoje poslove , mnoge kompanije su se zatrvorile , a ekonomska kriza se osjeti u cijelom svijetu. Kraj pandemije se još uvijek ne nazire , i niko ne zna sa sigurnošću koliko će ovo sve da potraje.

 

Kda su u pitanju godišnji odmori i ljetovanja , mnogim ljudima su poremećeni planovi , zbog velikih komplikacija na graničnim prelazima , jer se svaki dan zavisno od države mijenjaju odluke. Iz tih razloga su mnogi građani Srbije , ali i ostalih zemalja u regionu , odlučili da svoj godišnji odmor provedu u Neumu , je rje to jedini dio Jadranske obale , u koji se može doći bez karantina i bez ikakvih testova.

Na društvenim mrežama se ovih dana pojavila i fotografija navodnog smještaja u Neumu. U pitanju je jedno divlje kupatilo , koje je na neki način spojilo čari kupatila i kuhinje , a da stvar bude još gora to nije pravi WC već se radi o čučavcu. Ipak mnogi misle da se ovdje radi o fotomontaži i nekoj neslanoj šali , kako bi se napakostilo domaćinima iz Neuma.