U zadnje vrijeme u medijima i javnosti često odjekuju vijesti vezane za ljubavne i emotivne odnose gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića. Povezivali su ga mnogi mediji sa pobjednicom prve sezone Zadruga i pjevačicom Kristinom Kijom Kockar, ali i sa pjevačicom Tanjom Savić.

Naime, kako je izvor blizak gradonačelniku otkrio, Draško je prekinuo emotivnu vezu jer je shvatio da voli bivšu djevojku Kiju Kockar. Kako je isto otkrio, on svakodnevno zove i piše Kiji, ali ona ne odgovara. Uporan je kada je riječ o Kiji i nastoji sve uraditi kako bi je dobio nazad. Kako su mediji prenosili, Kija i on su ovog ljeta bili zajedno na moru pa samim tim i u emotivnom odnosu, te nije ni čudo da se o ovom još uvijek priča.

Izvor navodi da je Kija u potpunosti tip cure koji Draško voli i zato nije ni čudno što pokušava da je pridobije na svaki način. Dok je bio i na službenom odnosno poslovnom putu u Francuskoj, stalno je mislio na Kiju i pisao joj. Iako je sada on sa Tanjom Savić započeo neki odnos koji dosta liči na emotivni, Tanja je upoznata sa cijelom situacijom. Izgleda da Draško ne može da ostavi niti jednu od njih, te da mu obje prijaju.

Jedina povlastica kod Kije Kockar je ta što nema više problema sa bivšim mužem, kao što je imala Tanja. Podsjećamo, Tanjin bivši muž je prošle godine odveo njihove sinove u Australiju, te se Tanja svim silama borila protiv toga i borila se da vrati svoje sinove u Srbiju. Kija je otkrila da nju ne zanimaju nikakvi ljubavni trouglovi, te da prepušta Tanji Draška.