Folk pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović duže od tri decenije u sretnom su braku. Jedno drugom su velika podrška , a toliko su povezani da se retko kad u javnosti mogu videti razdvojeni. Kako kažu protekle godinje njihovog života bile su im najsrećnije. Ono što mnogi ne znaju , a to je kako je ustvari njihova ljubbav započela.

Jednom prilikom Zorica je ispričala , da je Kemiš oduvek bio okružen lepim devojkaa , a da je na nju gledao kao na neku ” tetku , kojoj je uvek ljubio ruke jer je bila u srednjim tridesetim , gospođa sa troje dece. Zorica je pre kemiša imala dva muža i sa njima troje dece , a Kemiš je također bio razveden i pre Zorice je dobio dve kćerke. Harmonikaš je isprva bio u braku sa Vesnom Zmijanac , pa se kasnije pricalo kako joj je Zorica otela muža. O tom ljubavnom trouglu se tada mnogo pricalo , ali ipak ljubav je pobedila , a Zorica i Kemiš sve do danas nižu srećne godine.

– Značajan susret za nas desio se u Parizu u aprilu 1980. U Grad svetlosti stigla sam sa najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – istakla je pevačica. Godine 1985 su se venčali i dobili ćerku Zlatu.  Gaje ljubav i uzajamno poštovanje sve ove godine , pa bi se moglo reći da imaju odnos na kakvom bi im mnogi pozavideli.