LJUBA PANTOVIĆ je mnogo bliska prijateljica nekadašnjeg bračnog para Dalila I Dejana Dragojevića, sada se konačno oglasila za ružičastu televiziju nakon što su se ponovo zbližili nekadašnji ljubavni par.

Ljuba Pantović je rekla da ne bi trebali njih dvoje jedno drugom dati šansu novu, pošto misli da ne može to na dobro da izađe.

A prema njenom mišljenju, njih dvoje ne bi trebalo ni da se mire ni da pričaju. Njima je razum pomutio zatvoren prostor, sad su shvatili da nisu psihički jaki kao što su to mislili.

A obzirom kako se povrijeđeno osjećaju oboje, oni pribjegavaju sigurnoj kući, idu da se pomire pošto smatraju kako jedno drugog 100% poznaju. A to jeo naj klasični sistem preživljavanja, rekla je Ljuba Pantović, a potom dodala:

Obrni okreni, ne može na dobro izaći to, ne može ni jedan posto da bude od onog što je nekad bilo. Shvatila je Dalila da se zeznula, priroda joj je prgava, zato je čas ljubomorna, a čas vrijeđa i tjera. A nakon onakvog haosa i fame, nište nema od ponovne veze, svaki minut bi bilo a ti si s onim ono radila.

A ti radio ono.

Ljuba je potom rekla da joj je žao što se desilo sve, ne zna šta se desilo sa Dalilnom. A u svakom slučaju, njihova veza je njihova stvar, ne može to utjecati na njeno i Dalilino prijateljstvo, a ona o Dejanu misli sve najbolje.

Zanimljivo, Dalila nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom, inače kćerkom Ljube Pantović, ali je u izuzetno dobrim odnosima sa Ljubom.