Ljuba Pantović je prijateljica trenutno najomraženije učesnice rijalitija Zadruga, Dalile Dragojević koja je pred očima svog supruga Dejana i pred milionskim gledalištem ušla u aferu sa Filipom Carom. Ljuba koja je nekada također bila u vezi sa Carom a koja jako dobro poznaje i Dalilu i Dejana je iznijela svoje mišljenje o cijeloj situaciji.

Ona je rekla da ovaj trio trenutno trese Balkan i da situacija uopšte nije komplikovana kako se predstavlja, iako je Dalila ostavila Dejana na vrlo ružan način i to je jedino što njoj smeta u svemu. Ljuba je istakla da je za svoje prijatelje spremna da uradi sve i da ih nikada ne ostavlja na cjedilu a Dalila je jedna od njih ali nikako ne opravdava njen postupak.

Ne sviđa joj se ni što Dalila ulazi i dalje u svađe sa Dejanom ikao ga je ostavila pred svima. Ljuba se ne namjerava odreći Dalile kao prijateljice jer nije njena stvar s kim će ona biti u vezi a dodala je da je nije iznenadila ni razočarala jer ona dobro zna ko je Dalila i kakva je. Otkrila je i da je Dalila samo čekala prvu priliku da ostavi Dejana i to je i uradila.

Iako su joj izgledali sretno a vrlo često su se družili izgleda da je Dalila koja je jaka žena jednostavno potrošila Dejana i treba joj neko novi ko će znati da udari šakom o sto a neće biti samo njena sjenka. Iako se priča i da Dejan nije nevinašce i da je varao Dalilu Ljuba kaže da sumnja u to. Kada je u pitanju veza sa Filipom Ljuba misli da je njena prijateljica tu pogriješila i da je on jedan najobičniji buzdovan koji se vukao sa prostitutkama.