Poznato je da neki naši pjevači i pjevačice imaju zaista velike honorare za svoje nastupe, a mnogi od njih zarađuju i velike novce pjevajući na raznim privatnim zabavama, na slavama, vjenčanjima, gdje se okreće veliki bakšiš. Većina pjevača taj novac ulaže ili u druge poslove , ili u nekretnine, pa je tako i poznati pjevač Ljuba Aličić u Šapcu izgradio velelijepu vilu u samome centru grada, koja je obojena u tamnoroze boju, a u koju je, kako pišu neki mediji, uložio oko pola miliona eura

Pjevač u toj svojoj vili živi sa svojom suprugom Željanom i dvojicom sinova, dok je nasljedniku Dejanu iz prvog braka sagradio kuću u drugom dijelu grada.

 

Ljubina kuća iznutra je skoro sva pozlaćena, te je po zidovima mnogo umjetničkih slika, i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj, te u crvenoj boji, ali ipak dominiraju zlatni detalji, te se sa pravom može reći da je Ljubina kuća jedna od najluksuznijih kuća poznatih na ovim našim prostorima, te je u svakom slučaju najskuplja kuća u Šapcu, a sada su u tu kuću zavirili i ljudi iz medija:

“Ona je moja najveća životna ljubav, imamo dva sina. Lijepo se slažemo. Moju Željanu sam uzeo iz škole i ne bi imao ništa da nije bilo nje, znate kako kažu, kuća je na ženi. Imao sam sretnu, vrijednu ženu”, rekao je Aličić za medije o svojoj supruzi koja je i glavna kada je briga o njihovom domu u pitanju:

“Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama”, rekla je Željana.

“Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj bolji”, rekla je Željana, te su onda otkrili kako su porculan donijeli iz Amerike, noseći ga u rukama, a da su namještaj nabavili u Egiptu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here