U nastavku današnjeg članka, donosimo vam jednu veoma zanimljivu priču, za koju vjerujemo da će privući svakog od vas, koji će vam prilično otvoriti oči i krenut ćete sasvim sigurno da razmišljate drugačije.

Profesor imunolog doktor Borislav Kamenov je kazao za jedan srpski portal kako se zaštiti od korona virus na jedan vrlo jednostavan način i biti sasvim sigurni od ove veoma opasne bolesti, koja je jednostavno pokorila baš cijeli svijet.

Ne trebate trošiti puno novca na preparate, za koje se farmaceuti otimaju da vam prodaju po što većoj cijeni, sve što treba je da se malo okrenete domaćim preparatima i nekim riješenjima iz prirode.

Kazao je da imunitet mora biti doveden na veoma visok nivo, zbog toga što je to glavna stvar u borbi protiv korona virusa, a najlakši način za to je povećati unos vitamina i minerala u organizam, a to je u ovo vrijeme koje je pred nama veoma lako uraditi.

Mislimo da smo boelsni samo kada smo bolesni, i tu radimo možda i najveću grešu, a nismo ni svjesni da se naše tijelo već dugo bori protiv svakakvih virusa, a da toga nismo uopšte ni svjesni. Kada se razbolimo tek tada je naš organizam izgubio bitku protiv neke bolesti ili virusa.

Tijelo nam kazuje samo kada je naše tijelo poraženo i kada je izgubilo bitku protiv neke zlokobne bolesti. Morate neprestano nadograđivati svoj imunitet i tijelo, čak i kada se osjećate veoma dobro i potpuno zdravo, nemojte ga prestati hraniti udravim stvarima i to posebno iz prirode, zbog toga što mu za predostojeće borbe tebaju snaga i oružje, da bi se izborio sa negativnim stvarima.