U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu neverovatnu priču , koja će mnoge da ostavi bez teksta . U poslednje vreme moglo bi se reći da smo navikli na ružne vesti i ružne teme , na osnovu situacije kakva vlada u svetu. Nedavna priča koja je se pojavila u javnosti mnogima je izazvala suze u očima , te su se ljudi suosjećali sa sudbinom ove mlade devojke , koja posle ove tragedije vuče traume kroz život.

Naime , radi se o devojci koja se zove Solrun Valdorf , a koja je iz Rejkjavika, te koja je imala veliku sreću da preživi požar. Međutim , on je na njenom telu i psihi ostavio velike posledice , jer ona i dan danas vuče traume zbog toga , kao i ožiljke koji su jasno vidljivi. Kako saznajemo situacija je se desila kada je ona otišla kod svoga dečka da prespava. Naime,sve to desilo se u oktobru 2019.godine. I tako dok su oni uživali u suterenu zgrade u kojoj je njen dečko živio, vatra je planula odjednom, i to sve zbog jedne ljudske greške, a onda je počela da se širi nevjerovatnom brzinom.

Nažalost , oni su izgubili svest , ali su na svu sreću vatrogasci uspeli da ih izvuku . Ona je se oglasila tim povodom , te istakla sledeće : U sobi je postojao prozor na terasi koji je moj dečko pokušao da razbije kancelarijskom stolicom. Ali bilo je toliko dima i bili smo veoma slabi. Mislim da smo se vrlo brzo onesvestili. Koliko mi je rečeno, vatrogasci su stigli pet minuta kasnije i uspeli su da razbiju prozor. Našli su mog dečka na podu i uspeli su da ga izvuku. Ali, pošto ja nisam živeo tamo, nisu znali da će u sobi biti još jedna osoba. Kada je vatra bila pod kontrolom, slučajno su me našli u krevetu mog dečka i uspeli su da me izvuku”.