Predrag Živković Tozovac nas je napustio prije mjesec dana, kada je preminuo u 84 godini života, od posljedica korona virusa. Podsjećamo, primljen je u beogradsku infektivnu kliniku “Dragiša Mišović”, sa obostranom upalom pluća, i kada je sve bilo jako lijepo sanirano, i očekivao se njegov otpust kući, kao grom iz vedra neba je došla informacija da je preminuo, a ta vijest je svakako pogodila sve njegove kolege i poštovaoce njegove muzike. 

Mnoge njegove kolege su se obratile putem svojih društvenih mreža, te su podijelila neka svoja iskustva sa njim, aa njaglasnija od svih je bila njegova generacija. Era Ojdanić i Lepa Lukić su svakako bili najglasniji u svemu tome, jer su zajedno imali jako puno nastupa, a tu su negdje i sa godinama, tako da su oni pokazivali najveću žal za svim prošlim vremenima. 

Lepa Lukić je tako prije par dana za srpske medije otkrila jedan jako zanimljivi detalj, a koji je povezan sa Tozovcem, a koji je u jednu ruku pomalo i smiješan. Cune Gojković, Usnija Redžepova i ona su jedne davne godine, bili gosti na jednoj televiziji i radili su novogodišnji program, a njih troje su morali da otpjevaju popularnu pjesmu od grupe ABBA”Gimme”, ali na srpskom jeziku. 

Tekst je glasio:”Pare, pare drž se para, para vrti sve. Kad se ja uparim bre, bre paćžeš u nesvest, kad udarim bes…” Morale su imati i iste kostime i boju kose, tako da je Ussnija bila crnkaa, a Lepa plavuša, ali pošto je puno visočija, tokom snimanja morala je skoro da napravi špagu da bi bila iste visine, pa su je poslije prepone jako bolile.