Jedna od najpoznatijih i najdugovječnijih pjevačica narodne muzike u regiji je Lepa Lukić koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje više od pedeset godina i veliki broj hitova. Iako je ušla u devetu deceniju Lepa ne miruje i mlađe generacije su je imale priliku upoznati kao učesnicu rijaliitja što je mnoge njene fanove šokiralo i pitali su se što joj je to bilo potrebno.

Međutim kruže špekulacije da je Lepa strastveni kockar i da je velike sume novca dužna kamatarima i da je to razlog zašto je prihvatila učešće u rijalitiju. Kako pišu srpski mediji Lepa je u osamdesetim godinama kockala u Njemačkoj i sa žestokim momcima poput Ljube Zemunca i Radeta Ćaldovića Ćente a sve je otkrila njena prijateljica koja se javila redakciji Republika. rs i ispričala šta se tada dešavalo.

Ona je rekla da je Lepu upoznala u Njemačkoj gdje je pjevačica imala nastupe ali je često dolazila i da se kocka. Tamo je uvijek bila u društvu poznatih kriminalaca koji su prema Lepoj uvijek bili fer i koji su je poštovali. Oni su joj plaćali velike svote da im pjeva a jednom prlikom im je sve uzela na pokeru, radilo se o hiljadama maraka koje je Lepa dala ovoj ženi na čuvanje.

Ona tvrdi da je Lepa bila prava kraljica kocke i da je malo ko mogao da joj stane na crtu. I sam Ljuba Zemunac i Ćenta su nekoliko puta izgubili od nje svaki dinar koji su imali kod sebe ali joj to nisu zamjerali. U to vrijeme je Lepa bila velika zvijezda i poznata pjevačica i nije željela da se u Juogslaviji zna da posjećuje kockarnice. Lepa je potvrdila da je poznavala ove ljude i da im je pjevala ali kaže da nikada nije kockala sa njima.