U nastavku današnjeg članka pisat ćemo o intimnim scenama koje su snimane u domaćim filmovima. Naima Neda Arnerić je jedna od najlepših žena bivše Jugslavije , a njeno lice i graciozno telo i držanje su postakli mnoge da se zaljube u njuu. Ona je dosta puta bila obnažena u vrelim izdanjima domaćih filmova.

Ono u šta je javnost manje upućena jeste da je vrele scene filmova snimala kao devica , te da nije imala nikakvo iskustvo kada je u pitanju vođenje ljubavi, a zbog toga su svi ostali šokirani , jer uopšte nije izgledalo tako. Jasno nam je da je kod Nede sve odisalo erotikom , te da su roditelji deci morali da prekrivau oči, da ih sačuvaj od vrelih scena. Ona je u filmu “Haloa, praznik kurvi” snimila jednu od najeskplicitinijih scena u istoriji ovdašnje kinematografije, a za svoju ulogu je bila i nagrađena i zlatnom arenom u Puli.

Naime , reč filmu koji prati život bračnog para iz Nemačke , a koji odlazi na odmor u Hrvatsku , gde se upušta u ljubavnu aferu sa sinom gopođe kod koje su odesli, iako je tada bila udata.  Tada je i usnimljena jedna od najeksplicitnijih scena u istoriji konematografije : “Od prve scene obnaženog muškarca koji skače u more pa do posljednjeg prizora, sve odiše erotikom, pa se nekima može činiti da je radnja tu sporedna, kolateralna pojava samo da bi se mogla prikazati Neda Arnerić kako uzdiše”, pisali su tada novinari.