Za danas opet nova doza Lepe Brene, kojoj se definitivno cela ova kriza sa korona virusom, uopšte nije osetila po njenom biznisu. Međutim, za nju se jako dobro zna da je malo “teška” na novčaniku, to su posvedočili mnoge njene kolege koje su rekle da jako teško hoće platiti neki račun. 

Čak je pre mesec dana i njena snaja Aleksandra Prijović rekla da ne želi više sa njom igde ići n a odmor, jer je zvala nju, njenog sina i Filipa na porodični odmor u Dubai, i kao ona će sve da plati. Međutim, kada su stigli tamo, ispalo je da je brena samo častila sa avionskom kartom, dok u soni morali da plate luksuzne sobe od 1.700 evra na noć, plus hrana i sve ostalo. 

Koliko voli novac pokazuje i podatak da je oma ,eđu prvim pevačima u Srbiji koja je zakukala kako nema posla, i da članovi njenog benda koji imaju porodice moraju od nečega da žive. Čak je napravila i 2 mini koncerta na You Tube i hvalila se kako je morala da ih plati iz svoga džepa jer je situacija više nego teška. Pre par dana je sa Sašom Popovićem prodala svoj udeo u Grandu za 30 miliona evra, i veruje se da iza svega stoji neki strani investitor. 

Zato su ona i Boba odlučili da se počaste u jednom hotelu u Crnoj Gori gde noć košta oko 200.000 dinara, i to verovali ili ne na kompenzaciju! Da, dobro ste pročitali, reklamiraće ovaj luksuzni hotel u emisiji Zvezdi Granda.