Najpopularnija pjevačica sa naših prostora je svakako Lepa Brena. Ove godine, ona je proslavila svoj 61. rođendan ali van Srbije. Sa svojom porodicom i krugom bliskih ljudi svoj 61. rođendan proslavila je, ni više ni manje, nego u Americi. Iako je i sama zbog svoje muzičke karijere obišla dosta svijeta i posjetila dosta raznih zemalja i država, sada je odlučila da i svoje bliske ljude odvede u Ameriku kako bi se proveli i proslavili rođendan.

Provodi se na Floridi, a na svojim društvenim mrežama, posebno na instagramu, svaki dan objavljuje razne fotografije i video zapise kako se provode. Njeni fanovi ne mogu da se nagledaju kako pjevačica uživa i kako se provodi, a izgleda da i njoj nije još uvijek dosadilo boraviti na Floridi. Objavila je fotografiju gdje se vidi ona kako sjedi i kako se voze u čamcu.

Manje više, svi znaju kako izgleda vožnja čamcem. Lokaciju koju je označila odnosi se na farmu aligatora, a onda je pjevačica objavila fotografiju upravo sa jednom bebom aligatorom kojeg je čuvala u svojim rukama. Izgleda da Lepa Brena mnogo voli životinje te je hrabra kada je uzela aligatora u ruke.

Mnogi su komentarisali njenu fotografiju sa aligatorom, a među komentarima je bilo raznih čestitki na mnogim i raznim jezicima. Lepa Brena je i dan danas jedna od najaktivnijih pjevačica ali i najpoznatijih. Uvijek će ostati zapamćena po svojim pjesmama, dugim vitkim nogama i svojoj uspješnoj karijeri.