U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se teme koja verujemo da mnoge od vas muči. Verovatno ste u nekome trenutku pomislili da vam je dosta bacanja novca na kreme , jer ste ih do sada promenili na hiljade , te da ništa nisu uradile po pitanjuu vašeg problema. Međutim , ono što mnogi od vas ne znaju jeste da problem treba da tražžite unutar organizma , te da sve što unesete kao hranu izlazi na vašu površinu kože.

Vodene bubuljice jesu napast, a ovako ih se reši! | Ona portal

Dr Tamara Maravić je otkrila koji lekovi i hrana izazivaju bubuljice , te kooja je navika najgora. Akne ili bubuljice nisu nešto što muči samo tinejdžere , već postoji mnogo odraslih osoba koje se bore sa istim problemom . Naime , navedena dermatologinja je otkrila kako da ih sprečite. Ističemo da treba da znate da neki lekovi itekako mogu da pogoršaju stanje sa vašom kožom.

Kako ukloniti bubuljice sa lica prirodnim putem? | Ona portal

“Što se lekova tiče, u grupi lekova koji mogu da izazovu pogoršanje su sedativi. Interesantno je da tu postoje i neki vitamini koji se upravo piju, kao, za kožu – vitamini B kompleksa. Vitamin B2, B6 i B12 mogu da izazovu akne. Zatim suplementi, a tu su najčešće oni koji utiču na povećanje mišićne mase, anabolici, dobijeni iz surutke, znači iz mleka”, objasnila je dr Maravić. Naime , mleko i mlečni proizvodi se ne preporučuju , a u to spadaju i jogurt i kieselo mleko , te da nema razlike da li su masni ili ne . Također i pušenje ima jako loš uticaj na kožu . Ostatak teksta pročitajte ovde.