Za jednu od najljepših žena na domaćoj javnoj sceni važi TANJA SAVIĆ, sve je tako dok se ne skine šminka.

Kada nema na sebi mejkap, ona je potpuno drugačija osoba, prosječno, da je vidite na ulici vi nju ne biste prepoznali.

Paparaco kurir.rs uslikao je Tanju u Beogradu dok je iz taksija izlazila, a bilo je teško procijeniti je li ovo Tanja Savić ili je samo osoba koja na nju liči.

Kad su vidjeli da ulazi u zgradu gdje se nalazi jedan studio za fotografisanje, oni su sumnje svoje potvrdili. Iako je imala sređenu frizuru, Tanja nije imala ni trunku šminke na sebi.

Ona je bila ležerno obučena, imala je trenerku, čizme i majicu, preko koje je široku zimsku jaknu navukla, ne čudi što je nisu novinari iz prve mogli prepoznati.

Sa jednom ženom je izašla iz taksija, mi pretpostavljamo da se radi o stilistkinji, koja je ogroman kofer pun stvari nosila sa sobom.

Tanja je sa taksistkom regulisala račun, nekoliko puta se do kola vraćala da vidi je li zaboravila nešto što joj je potrebno za fotografisanje.

Inače, i slučajni prolaznici su gledali u pjevačicu pod sumnjom je li ona u pitanju, a mogli su se čuti komentari da ona uopšte ne liči na ženu koja je na Instagramu i na televiziji.

Zapitali su se mnogi šta će Draško reći na ovo kad vidi Tanju Savić bez šminke. Šta vi mislite o ovome? Tanja Savić je učestvovala u prvoj sezoni Zvezde Granda, gdje je osvojila treće mjesto i možemo reći da je najveća zvijezda iz te sezone.