U nastavku današnjeg članka donosimo vam lepe vest , za promenu od onih teških tema. Naime , lepa vest nam dolazi iz Auustralije , koja također kao i nemačka trpi teške posledice od ratovanja u Ukrajini. Kao zemlja koja vodi računa o svemu , oni su i pandemiju kroona virusa prebrodili bez mnogo žrtava , jer su uveli momentalo najrigoroznije mjere , čime su zaustavili dodatno širenje virusa.

Naime ,Sebastian Kurv , važi za jednoh od ključnih političara koji je oblikovao Australiju u poslednjih godina , a koji je kao jako mlad političar , ovu zemlju u zadnjih godina doslovno preporodio. Naime , on je do pred kraja 2021 godine normalno vodio svoje zadatke , te je se preko noći , naglo , odlučio da se povuče iz sveta politike. On se tako još u oktobru prošle godine odlučio da se povuče sa kancelarske pozicije u Austriji, nakon što je protiv njega pokrenuta i istraga zbog same sumnje u korupciju koja je bila zabeležena povodom predizbornih aktivnosti, sada već davne 2017 godine.

Naime , on je u oktorbu , uz donošenje te odluke , prvi put postao otac , te je se oglasio za medije i istakao sledeće: ”“Bila mi je velika čast što sam dobio priliku da služim zemlji deset godina, a sada idem u bolnicu po svoju djevojku i sina. To je bio trenutak kada sam postao svjestan da ima mnogo toga lijepog u životu i izvan politike. Ovo je bilo zanimljivo poglavlje, ali sada je vrijeme za nešto novo”, izjavio je Kurc za Tanjug.