Jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji je Jovana Joksimović koja je postala još popularnija nakon što se udala za Željka Joksimovića poznatog pjevača. Ona je skoro cijelu svoju karijeru do prije dvije godine radila u tandemu sa Srđanom Predojevićem i jako su dobro funkcionisali a posljednji zajednički posao im je bio vođenje jutarnjeg programa na TV Prvoj na kojoj su dobili otkaz i to je bila u to vrijeme glavna vijest u srpskim medijima.

Iako se tada pretpostavljalo da će se druge televizije otimati za ovaj voditeljski par, to se nije desilo i na kraju je Jovana počela da radi na televiziji K1 koja je u vlasništvu njenog muža dok je Srđana ostavila na cjedilu. Ovo je začudilo mnoge posebno zato što je poznato da su njih dvoje bili ne samo kolege nego i prijatelji te da ih veže i kumstvo.

Njihov odnos nakon toga je čini se, nepovratno narušen a o tome svjedoči i nedavni Srđanov potez. On je naime ukonio Jovanu sa Instagrama i više je ne prati ali ona njega i dalje prati. Da li se Srđan naljutio zato što mu nije čestitala jubilarni pedeseti rođendan o čemu je i sam govorio ili je neki drugi razlog u pitanju nije poznato.

Inače Srđanu je navodno Željko ponudio da i on radi na njegovoj televiziji ali za puno manju platu od one koju prima Jovana što je on odbio jer je to smatrao ponižavajućim. O cijeloj situaciji kao i o svom odnosu ni Srđan a ni Jovana se nikada nisu oglasili u javnosti i ne zna se da li su se samo privremeno udaljili ili je njihovo prijateljstvo prekinuto zauvijek.