Poznata pjevačica Dragana Mirković je već dugi niz godina na muzičkoj sceni. Još kao mlađa, sa čak 17 godina, počela je da se bavi muzikom i pjevanjem. Njena karijera se uspjela očuvati i do dana današnjeg, tako da je Dragan i dan danas jedna od najtraženijih i najpoznatijih pjevačica na našim prostorima i u cijelomr egionu možemo slobodno reći.

Ono što je poznato za Draganu Mirković jeste i da je već nekoliko godina u braku sa Tonijem s kojim ima sina i kćerku. S obzirom da se Dragana bavi poslom kakvim se bavi, lijepo je kada vidite da je nekome uprkos tome, na ljubavnom planu sve super. Mnogi se usude komentarisati veze i brakove poznatih ličnosti, pa se onda zbog raznih komentara većina i raziđe, ali to nije slučaj kod Dragane i Tonija.

Ponekad se ljudi iznenade kada vide da je došlo do razvoda braka između nekog para koji im se činio kao najskladniji par na cijeloj estradi, ali tako je i to je sasvim normalna stvar. Još jedna poznata činjenica vezana za Draganu Mirković i njen život jeste što ona živi u dvorcu sa svojom porodicom u Beču u Austriji. Njih dvoje su, Toni i Dragana, imali i kućnu pomoćnicu jer njih dvoje ne stižu od svojih svakodnevnih obaveza da se pozabave domom i čistoćom kuće, pa se ona brine o tome.

Ona je za medije otkrila zapravo pravu istinu o njihovom braku. Otkrila je da njih dvoje zaista imaju sjajan odnos i da žive jednu bajku, te da bi svi voljeli da imaju takav odnos. Dragana kada je kod kuće ustane rano, spremi doručak svom suprugu i probudi ga s pjesmom. Nikada se ne deru jedno na drugo i uvijek imaju samo riječi hvale i tepanja jedno za drugo.