Prije tri dana je u kući poznate pjevačice Goce Božinovske bila velika tuga a razlog je godišnjica smrti njenog nekadašnjeg supruga i oca njenog sina Mirka Zorana Šijana koji je preminuo prije 22 godine. Iako u trenutku njegove smrti Goca i on nisu bili zajedno ona njegovu smrt nikada nije preboljela i on nikada u njenoj kući nije prežaljen posebno zbog Mirka koji gaji uspomenu i ljubav za svog oca.

Na godišnjicu je tako Mirko na svom Instagram profilu objavio očevu sliku a koliko poštovanje i osjećaje i dalje gaji prema njemu iako ga skoro nije ni upamtio pokazuje i to što je sina koji je dobio sa Bojanom Rodić nazvao po ocu. I sama Goca je na svom profilu na društvenim mrežama objavila pjesmu Gorko kajanje koja svojim stihovima jasno pokazuje kome je posvećena jer se u njoj govori o odlasku jednog muškarca.

Inače Goca i nakon toliko ogdina vrlo često pomene Zorana u svojim intervjuima i nimalo ne krije da ga nikada nije prežalila a kako je poznato Šijan je bio jedan od žestokih momaka sa beogradskog asfalta koji se bavio kik boksom i koji je ubijen u svm autu marke mercedes na križanju ulica Svetozara Mrkovića i Nemanjine kada se zaustavio na semaforu jer je bilo upaljeno crveno svjetlo.

Tada mu je sa njegove lijeve strane prišao auto u kojem su se nalazili napadači koji su u njega ispalili hice iz škorpiona od kojih je Zoran na mjestu preminuo. Mercedes je krenuo i zaustavio se tek kada je udario u vozio koje je bilo parkirano sa druge strane ulice.