14 marta se napunilo punih 11 godina kada nas je napustila jedna od najvećih pjevačica sa ovoh prostora, Ksenija Pajčin. Podsjećamo sve se desilo sada već davne 2011 godine, kada je bila u stanu sa svojim zaručnikom Petrom Kapisodom, poznati rukometaš ju je ubio iz pištolja, aonda je i sebi skratio život, tako da je uvijek ostala misterija zašto je to uradio sebi i Kseniji. 

Svake godine se na groblju i ispred zgrade gdje se desilo ubistvo obilježava ovaj datum, a fanovi i dalje ne mogu da vjeruju da prelijepe Ksenije nema više s nama. Podsjećamo, Ksenija Pajčin je krenula kao plesačica, i jako joj je dobro išao ples. Onda se oslučila da osnuje i svoju plesnu grupu, koja je pratila tada najveće zvijezde, kako na koncertima, tako i na video spotovima. 

Onda je na angovor Dragane Mirković koju je pratila na jednoj turneji poslušala i uzela mikrofon te otpjevala jednu njenu pjesmu. Dragani se to jako svidjelo, i na njen nagovor je snimila demo, nakon čega je uslijedio i prvi album koji se prodao u u solidnom broju prmjeraka. Ovih dana oglasila se i Dragana Mirković, koja je rekla da je tu noć kada je nastradala imala propušten poziv sa njene strane, kojeg je vidjela suviše kasno. 

Sebi nikada ne može da oprosti zašto nije odgovorila, jer je ubjeđena da je imala nešto jako važno da joj saopšti. Podsjećamo, Dragana Mirković ju je otkrila kada je imala samo 15 godina, i već je tada znala da će ona postati velika zvijezda. Vaša mišljenja o njoj?