Verujemo da ste svi čuli za skandal koji je u proteklih par dana potresao celu regiju, a to je da je finalista Zvezdi Granda, Sadik Hasanović u svojoj mladosti, zajedno sa ocem u izvornoj grupi “Sateliti” pevao o ratom zločincu Naseru Oriću. On se odmah ogradio na Instagramu kako je bio dete kada je pevao sve te “borbene” pesme, ali ta izjava sada ne pije vodu.

Mladi taakmičar iz Bpsne i Hercegovine, koji je iz Srebrenika se također oglasio putem svog Instagrama, te je rekao da je istina da je pevao te pesme po narodnim veseljima, ali i velikim koncertima, ali on je tada bio dete, i zapravo je pevao prateće vokale svome ocu i drugom pevaču. Međutim, na internetu postoje slike na kojima je on sa Naserom Orićem, ali isto tako na platformo You Tube imaju sve te pesme koje se mogu i pogledati. 

Sadik Hasanović je također rekao da trenutno preživljava najgori period u svome životu, sve mu je krenulo u karijeri, i sada ovo da mu se desi. Oglasio se i sam Naser Orić, koji je rekao da je Haški tribunal samo rekao koliko su Srbi zapravo jedini i pravi krivcu u celom ratu, i to je svima apsolutno jasno. 

Međutim, i on je pogledao prilog u kojem se njegova majka pravda kako njen sin nije ništa kriv, jer ssu te pesme pevali svi u Bosni. On je mišljenja kada se toliko pravdaju srbima, onda trebaju u Srbiju da odu i da žive sa njima, Strašno puno su ga razočarali.