U nastavku današnjeg članka ponovo ćemo pisati o ajkula , a koje su po svemu sudeći okupirale celi svet . Naime , kada je reč o ljudima koji proučavaju ajkule , oni ističu da one ljude kao ljude ne vide tako , nego u trenutku kada ih napadnu misle da su ribe . Oduvek su ajkule napadale samo kada su gladne , a što ih je i dovelo u plićake brojnih plaža. Upravo u blizinu plaža dođu u potrazi za hranom , a najčešće prateći brodove.

Naime , jako mnogo se piše o njihovim napadima u poslednje vreme ,a svakako je najgori onaj od pre par dana , koji je se desio u Hurgadi , a gde je ajkla doslovno rastrgala ženu koja je se kupala. Naime , kada je reč o Hurgadi , poznato je da je i ranije bilo napada istih , pa su vlasti uvele zakon , kojim se kupačima zabranjuje kupanje nako 18 sati , jer je tada vreme kada su ajkule u potrazi za hranom , te ih to dovede do plićaka. U današnjem članku ćemo govoriti o Kristini Zenato , koja je iz Italije ,a po zanimanju je morski biolog. Tako je ona nedavno istakla da ne postoji čudovište u moru , nego samo ono koje sami napravimo u glavi.

Pa je ispričala kko je se jednom kupala , kada je u trenutku do nje doplivala ajkula. Naime , ajkula je imala udicu zabodenu duboko u čeljust , a Kristina je odlučila da joj pomogne , te ne razmišljajući gurnula ruku u duboku ranu . Tada je ispričala kako je se navodno ajkula vratila do nje , te dopustila da je pomazi zato što joj je pomogla. Ostatak teksta ovdde.