Kako je krenula Zadruga 4, sve oči javnosti su svakako uprte u Kritijana Golubovića, koji je odmah po izlasku iz zatvora 22 aprila već bio proglašen novim pobjednikom ovog rijalitija, iako je do njegovog starta ostalo još najmanje 3 mjeseca. Željko Mitrović mu je ponudio sjajan ugovor, a šuška se o 350.000 eura za cijelu sezonu. 

Na sve to, iz produkcije su najavili dodatni ugovor, a on mu je donio nov namješten stan u Beogradu, samo da ostane do kraja samog rijalitija, to jeste do septembra mjeseca. On je već prije 2 godine, bio nešto malo vremena u ovom rijalitiju, kada je za samo 45 dana boravka tamo napravio pravi mali dar mar, jer su svi gledaoci željeli da slušaju njegove zgode i nezgode iz prošlosti. 

Ćeljko Mitrović je već tada namirisao zlatnu priliku, pa ga je “svezao” za cijelu ovu sezonu. Tada je bio uhvaćen u aferi sa Stanijom Dobrojević, i imao je problema sa suprugom kada je izašao iz rijalitija, te se sada obavezao da neće više nikako da petlja sa starletama. Međutim, jako dugi period zatvoren sa 15 takmičara je uticalo na to da i on poklekne, pa se spetljao sa starletom koja se zove Kristina. 

Jednostavno, priroda je proradila, i on je muškarac zar ne? Samo se još ne zna kako će uticati njegov intimni snimak kada dođe kući, jer se Ivani sigurno neće svidjeti. Tako su njih dvoje kasno sinoć tokom proslave, on je njoj prišao i nešto šapnuo na uho, što je više nego zabranjeno u ovom rijalitiju. Da li će biti kažnjeni, ostaje nam da vidimo…