Jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji je Nataša Pavlović koja već godinama vodi magazin Praktična žena koji je jako popularan kod pripadnica ljepšeg spola i koji obrađuje niz jako interesantnih tema ali i ugošćava intersantne i poznate ličnosti sa ovih prostora.

Nataša je kako je poznato bila u braku sa glumcem Markom Živićem koji je nedavno preminuo i sa kojim je i nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima i njegova smrt je duboko pogodila. Nataša je nakon razvoda od Marka sreću pronašla sa drugim muškarcem a radi se o producentu Predragu Pavloviću sa kojim ima i dvoje djece.

Ona je o njihovom braku nekoliko puta pričala i javno i uvijek je isticala kao je za uspješan i dobar brak ključno razumijevanje između partnera a ne samo ljubav a ispričala je i kako je normalno da ljudi koji su mladi i zaljubljeni ulaze u brak i žele zasnovati porodicu jer misle da će njihova zaljubljenost trajati vječno. Po njenom mišljenju je bitno da oba partnera prožive prije braka dovoljno da ne bi poludjeli u svojim pedesetim godinama i počeli da švrljaju.

Tako je Nataša otkrila da je svog sadašnjeg supruga detaljno ispitala o njegovoj prošlosti jer je željela da zna šta je peživio prije nego je upoznao nju. Shvatila je da je on imao jako puno veza, da je putovao po svijetu i da je uradio sve što bi mlad čovjek trebao da uradi te da je dovoljno iživljen i zreo za ozbiljnu vezu i brak. Ona je istakla da joj nije smetalo što je bio sa puno žena jer je tako bila sigurna da zna šta želi a šta ne.