Živimo u jako teškim vremenima, ali mnogo ljudi pokušava pobjeći od toga umjesto da se suoče s problemima direktno kako bi nam svima bilo bolje. Nažalost, svi moramo nekako da preživimo radeći teške poslove za privatnike koji ne cijene naš trud i rad i tretiraju nas skoro kao robove a ne kao ljudska pića.

Restorani, kafići, pekare i mnogi drugi privatni objekti zapošljavaju mlade, pametne i talentovane ljude i daju im mizerne plate i iskorištavaju ih koliko god mogu dok oni sanjare i maštaju o boljim mogućnostima kojih je sve manje i manje u ovom svijetu kapitalizma, prevare i velikog zla.

Danas vam donosimo priču jedne konobarice iz Južne Koreje koja je postala hit na društvenim mrežama tako što je otkrila veliki talent za ples dok su je kamere snimale a ona to nije ni znala. U ovoj se državi inače veliki akcent stavlja na umijeće pjevanja, plesa i muziciranja ali ne mogu se baš svi proslaviti. Ova djevojka mora da radi u restoranu kako bi preživila iako se čini da pripada na plesnom podijumu ili televiziji. Ona je tokom čišćenja restorana zaplesala uz svoju omiljenu numeru koja se čula glasno na zvučnicima i samo je krenula da pleše ne slutivši da je šef posmatra.

Šef je stojao iza nje i vidio je kako pleše, ali umjesto da bude ogorčen i ljut kao većina privatnika, aplaudirao je i čestitao na umijeću a ona se proslavila širom svijeta zbog ovog snimka i pretpostavljamo da je nije kaznio kao što to inače biva s privatnicima.