Ana Brnabić, premijerka Vlade Srbije je svakako jedna od najpoznatijih o najmoćnijih žena u Srbiji, ali i šire, a da svoj posao radi dobro dokaz je da jue sada u svom već trećem mandatu a poziciji premijerke. I ona je sama napravila osvrt na prošlu, 2022. godinu, koja je po njoj bila puna izazova i neizvjesnosti, ali da je iz većine stvari Srbija izašla bolja i jača, te priznaje da je u tom periodu imala veoma malo vremena za sebe i za svoju porodicu

Poznato je da je Brnabićka već godinama u emotivnoj vezi sa doktoricom Milicom Đurđić, te da imaju i sina Igora, koji je centar njihovog svijeta. Ana je priznala, kako cijeni svaki trenutak koji provede okružena svojom porodicom, prvenstveno misleći na Igora i Milicu:  “Nadam se da će nas duh praznika podsjetiti da su upravo porodica i prijatelji najveće bogatstvo i da će nam dati dobru energiju za lična i profesionalna dostignuća u novoj godini”, rekla je ona.

Rekla je i da joj podrška njene porodice znači mnogo, a to je pokazala i u oktobru prošle godine kada je zajedno sa članovima nove vlade Srbije  položila zakletvu, kojom se ona obavezala na odanost državi, a na istoj su bili Milica i maleni Igor, koji je odmah, nakon što se zavrio zvanični dio ceremonije potrčao ka Ani i skočio joj u naručje, a ona je nakon toga izjavila:  “Oni su moja snaga. I oni mi daju energiju da ustrajem u svemu što svakog dana radim. Godina za nama je imala mnogo izazova, mnogo obaveza i neizvjesnosti. Slobodnog vremena je bilo malo. I baš zbog toga sam naučila da cijenim svaki trenutak koji provodim sa Milicom i Igorom. To je najveća sreća”, kaže Ana Brnabić.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here