Format rijaitija je u poslednjih nekoliko godina jako zastupljen kako na našim prostorima , tako i šire. Naime , poznato je da skoro svaka privatna televizija prikazuje po jedan vid rijalitija , a rijaliti Zadruga je svakako najgedaniji trenutno na našim prostorima, te je ga možemo pratiti na Pink televiziji , a čiji je vlasnik Željko Mitrović , koji je ujedno i kreator celog formata.

Naime , na početku pete sezone rijalitija Zadruga , Dalila Dragojević je se na imanje uselila sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem , kojeg je ubrzo prevarila sa Filipom Carem , također aktuelnim učesnikom , te uplovila u ljubavnu vezu sa njim , iz koje smo mogli da vidimo na šta su sve mladi spremni danas. Da malo ko ima lepo mišljenje o njoj pokazalo je se i kada je paparazzo išao u njeno mesto da ispita njene komšije. Nedavno je se provukla i priča da dalila ima dete koje je ostavila u Švicarskoj , te da za njeno postojanje ne zna ni Dejan.

Kako saznajemo , ona je se navodno porodila pre osam godina , dok njen otac negira sve ove navode . Komšije koje žive u njegovoj blizini u Donjem Šepku su otkrile da je on išao i da uradi DNK analizu i da je jednog mještanina sela koji živi u Švajcarskoj zamolio da od devojčice za koju se priča da je Dalilina kćerka uzme i ponese DNK uzorak da bi se napravilo poređenje i utvrdilo da li su u rodu. Kako saznajemo čovek mu je navodno doneo vlast kose od devojčice ,a analie su pokazale da nisu u krvnom srodstvu . Čovek je istakao i da Huso nije želeo da se ogreši ako stvarno ima unuku , te je zbog toga sve proveravao.