U nastavku današnjeg članka malo ćemo se baviti sa domaćim lepoticama, a malo ćemo se vratiti u prošlost i setiti se jedne predsednice koja je definitivno tih godina sijala gde god da bi se pojavila. Kao što možete da vidite na nalsovnoj fotki, radi se o Kolindi Grabar Kitarović, koja je definitivno iako je žena u zrelim godinama, u jako dobroj kondiciji. 

Prelepa žena, kojoj apsolutno nije trebalo puno šminke, da pokaže svoje lepe crte lica. Ona je u svom mandatu koji je trajao pune 4 godine, izvela Hrvatsku u Evropsku Uniju, a bila je jako rado viđen gost u bilo kojoj zemlji. Verujemo da se svi sećate finala Svetskog prvenstva u Rusiji, kada je Hrvatska igrala protiv Francuske, a kolinda je tada na tribinama pravila pravi mali dar mar. 

Grlila je i ljubila koga je stigla u hrvatskom drresu, a sticao se utisak da je bila malo i “pod gasom”. Za nju svi znaju da je udata, da ima veliku ćerku koja studira u Americi, a kolinda Grabar Kitarović je nakon kraće pauze, uzela mesto predsedavajućeg u Hrvatskom Olimpijskom odboru. Prema prvim informacijama, tamo ima puno veću platu nego kada je bila predsednica. Sada su na scenu isplivale i neke njene fotke iz arane mladosti. 

Na ovim slikama je tek ulazila u politiku, a njeno prvo radno mesto bilo je ambasador Hrvatske u Americi, i tako je započela zapravo njena celokupna politička karijera. Ova slika koju vam danas donosimo je iz njene srednje škole, i može se reći da je uvek bila lepa.