U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu jako zanimljivu priču, koja će vas sasvim sigurno jako zainteresovati. Vjerujemo da jako veliki procenat vas vozi i da muku muči kada su u pitanju poslijepodnevne gužve. Koliko god bili dobar vozač, uvijek ćete naići na neki veliki problem, kojeg morate riješiti u djeliću sekunde, jer sve poslije toga može dovesti do kobnih posljedica. 

Sudari, materijalna šteta, povrijeđeni, pa čak i smrtni epilog, sve je to ono što svaki dan možemo da našemo i da pročitamo na društvenim mrežama. Baš iz tog razloga svaki dan možemo da čitamo vijesti koje su povezane sa saobraćajnim nesrećama. Procentualno balkanci su u top 5 nacija u Evropi koji voze pod uticajem alkohola ili opojnih sredstava. 

Vjerujemo da ste se do sada jako puno puta našli u situaciji kada je poslijepodnevna špica i kada semafor baš u tom trenutku prestane da radi. Onda tu nastaje totalni haos, jer u takvoj gužvi, uvijek imamo par vozača koji ne poznaju osnove saobraćajnih propisa i koji jednostavno ne znaju pravilo desne strane. Za danas smo vam spre ili jedan mali test, i jedno raskršće koje većini vozača napravi pravi mali problem. 

Na ovom raskršću na sva 4 semafora imamo trepteće žuto svjetlo, da stvar bude komplikovana imamo i policijsko auto pod rotacijom, tramvaj i jako puno automobila i 1 kamion sa sve 4 strane. Jako jednostavno pitanje ko ovdje ima prvenstvo prolaza? Pišite nam u komentarima sva vaša mišljenja…