Rješavanje testova i svih vrsta analiza koje se u svakom trenutku mogu pronaći na internetu, ali i društvenim mrežama, više je nego dobro za mozak jedne osobe. Međutim, kada jednom dječaku s jedne strane pokažete TIKTOK mrežu, a s druge matematičku zavrzlamu, 99% njih će se odlučiti za TIK TOK ili neku drugu zanimljivost na internetu.

Druga vremena su jednostavno došla, ali opet imamo jako velik postotak ljudi koji se vole baviti ovakvim pitanjima. Iznad svega budite natjecateljski duh, što je i više nego važno za svakog čovjeka, ali i izoštravate svoju intuiciju koja je svakako bitan čimbenik u određivanju inteligencije.

Za danas smo za vas pripremili kratki test koji dolazi iz radionice mađarskog psihijatra, koji je ovaj test sam izmislio, a tiče se procjene pamćenja kod samih pacijenata. Kao što vidite i sami, na slici imamo stablo s mnogo ili nekoliko lica. Trebate ga brzo pogledati i reći koliko lica vidite? Ako vidite 2 do 4 lica, onda vam je pamćenje jako loše i nije baš za pohvalu.

Na primjer, ako vidite 6 do 8, vaše pamćenje je samo solidno, ali ništa posebno. Međutim, ako vidite više od 9 lica, onda je vaše pamćenje savršeno, a lica se sjećate vrlo dobro, a nikako ne zaboravite stvari u svom životu na globalnoj razini. Koliko si lica vidio?