Ono što možete da na prvu uočite, to može vama da pomogne da se samospoznate.

Jedinstvenim naše ličnosti čine naša osjećanja, ponašanje i misli.

A smatra se da osobine tokom našeg života ostaju dosljedne, kad je posredi bijes, tada jedinstveni okidač imamo koji je odgovoran za ispoljavanje bijesa, test koji bi mogao da pomogne da ga i sami otkrijete.

Nama pomažu i psihološki testovi da na lagan način osvjestimo misli i da našu podsvijest upoznamo.

Naš zadatak je da dobro ovu ilustraciju osmotrite, da zapamtite koju ste životinju prvo ugledali.

Slijede u nastavku odgovori:

MEDVJED

– ukoliko ste medvjeda ugledali prvo, to je znak kako ste vi brižna osoba koja će prednost dati porodici i prijateljima. Ne podnosite ljude koji će manipulisati i koji će vam lagati, okidač bijesa su upravo oni i okidač vaše ljutnje. U vama najveću nelagodu pokreću oni ljudi koji su narcisoidni.

KENGUR

– osoba ste koja ima veliko srce, vi ste osoba koja nije sebična, misli na druge uvijek. Vi ste mnogo hrabri, ne dozvoljavate da vas uspori prošlost, a okidač za vaš bijes je izdaja, ne možete nikako podnijeti ljude koji nisu sa vama iskreni i lojalni.

LAV

– osoba koja u sebe vjeruje, koja ne odustaje od svojih ciljeva lagano. Vi ste oduvijek bili predvodnik, uvijek neke nove i sjajne ideje imate. Vi ste mnogo hrabri, imaje zaista veliko srce. U vama budi bijes odustajanje, ne razumijete ljude koji nisu u stanju svoj maksimum dati.

Nadamo se da ste i sebe pronašli ovdje, odnosno da smo pogodili za vas.