Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji je Jelena Karleuša koja sebe voli nazivati balkanskom dovim dok je mediji radije zovu malom od skandala jer je upravo najviše zahvaljujući njima i postala poznata. Jelena nema dlake na jeziku i nije joj nikakav problem da javno iznese svoje mišljenje ma kakvo ono bilo i svidjelo se ono većini ili ne.

Pored toga Jelena je neko ko diktira i modne trendove i njeni stajlinzi su poznati nadaleko a pisalo se da su je čak kopirale i poznate svjetske face poput Kim Kardašijan i Bijonse. Iako već dugo nije izbacila novi album ona je u žiži interesovanja a pošto je jako aktivna na Instagramu i ima veliki broj pratitelja i mediji prate njene objave.

Iako je već u četrdesetim i majka dvije poodrasle kćerke, Jelena i dalje na svoje nastupe dolazi oskudno obučena i uglavnom komadi koje ima na sebi više otkrivaju nego što pokrivaju njeno tijelo. Jelena je neko ko se ponosi svojim izgledom i tijelom i smatra da je savršena te voli istaći kako joj je koža zategnuta kao i prije dvadeset godina, što baš i nije tačno. Slike koje su se pojavile na društvenim mrežama ipak govore nešto sasvim drugo.

Jelena inače na svom nalogu uvijek objavljuje fotke na kojima joj je tijelo zategnuto i sa pločicama na stomaku ali kada se pojavila na nastupu u jednom klubu oskudno obučena i gdje joj se vidio stomak moglo se vidjeti kako u stvari Jelena izgleda. Na ovom snimku koji je napravio neko od prisutnih na nastupu se lijepo može vidjeti da je kod dive stomačić izbačen i da pločicama nema ni traga, vidi se i veliki podbradak ali i njene krupne ruke.