I današnja tema nam je posvećena javnoj sceni , a dotaći ćemo se čoveka koji je oženio ejddnu od najpopularnijih pop pevačica u regiji , Milan Popović . Dakle , on je oženio Severinu Vučković , a o njihoovoj ljubavi su tada brujali emdiji. Međutim , njihova sreća nije dugo potrajala . pa su se rastali čak i pored činjenice da zajedno imaju sina Aleksandra , a bitka oko starateljstva se vodi i dan danas.

Kada je reč o Milanu , on je naime imućan čovek , kojeg mnogi u Srbiji zovu kraljem bakra , a sve jer je vlasnik ovog rudnika. Inače je on sada u braku sa Bojanom , a čekaju i treće dete. Naime , on je neko ko se jako retko pojavljuje u javnosti , te je totalna suproostnost popularnoj pevačici , a od Milana je mlađa 28 godina i jako je zanosna i astrktivna plavuša.

Dakle , njih dvoje imaju dva sina , koje su nazvali Milan i Đorđe , a kako saznajemo sada čekaju i devojčicu , te su svi u porodici presretni zbog toga. Tako je jednom prilikom Milan za medije otkrio kako je upoznao Bojanu , te je otkrio da je to bilo dok je studirala marketing. Naime , Milan za svoju suprugu ima samo reči hvale , pa tako ne krije da je lepa , zgodna , obrazovana , kao iz dobre porodice. Naime , kao je on istakao nnjih dvoje se nikada ne svađaju , pa čak ni kada je hirovita u drugom stanju kao mnoge druge žene. Vaša mišljenja pišite ovde.