Za svaku djevojku, a vjerujemo i za muškarca, prosidbe predstavljaju veliku stvar.

Međutim, postoje dvije vrste prosidbi. Prva je ona u javnosti, od koje se napravi nekakav spektakl, kako bi svi vidjeli koliko on nju voli i da je on svoju ljubav krunisao na taj način. Druga vrsta su one intimne, one koje se dešavaju samo između partnera i te su obično i one najiskrenije i najljepše.

Mi ćemo danas ipak pisati o onoj prvoj vrsti, a to su prosidbe u javnosti. Možda ipak i nije tako dobra ideja ta prosidba pred gomilom nepoznatih ljudi zato što uvijek postoji mogućnost da vam djevojka za koju ste mislili da je žena vašeg života, ipak kaže ne.

Dokaz toga je i jedan mladić iz dalekog nam Njujorka, koji je zbog hladnog odbijanja postao viralan u cijelom svijetu.

Ovaj momak se baš potrudio, lijepo se dotjerao, obukao odjelo i kleknuo je nasred ulice ispred voljene žene.

Ali, prosidba je krenula po zlu, tako što je dama hladnokrvno klimnula glavom, tjerala ga da ustane, a onda se na kraju i udaljila sa lica mjesta.

Možda ova djevojka već neko vrijeme nije mogla da ga zamisli kao supruga i oca njene djece, možda joj u ovim godinama nije do braka uopšte, a možda je pronašla drugog. Sve su ovo neki od potencijalnih razloga odvijanja, a u svakom slučaju, šta god da je razlog, mladić je ostao razočaran dok je njegovu tugu vidio cijeli svijet.