U nastavku današnjeg članka donosimo vam novosti koje se tiču vremena , a koje sve vas zasigurno zanima . Naime , znamo da je mnogima od vas dosadilo ružno vreme , te jedva čekate da skinete onu tešku i toplu garderobu , te se odlučite za nešto ipak malo laganije. Mi vam danas prenosimo kakvo vreme možete da očekujete u narednom periodu.

Naime , metorolozi najavljuju više oblaka nego juče i to naročito kada je u pitanju prvi deo dana. U nižim predelima može mestimično da se očekuje kiša , a na planinama čak i sneg. Posle podne i uveče se najavljuje prestanak padavina , koje će za sobom da donese i postepeno razvedravanje. Tokom dana meterolozi najavljuju kišu , a posle razvedravanje. Temperature ne bi trebale da idu više od 7 stepeni na jugu , a na severu na čak 14 stepeni. Najavljeno je da sve više vlage stiže u naše predele , što samim time znači da će kiša nastaviti da pada , a pritisak će biti jako snažan.

 

Zahlađenje će biti pisutno u velikim količinama pored kiše i vlage , u odnosu na predhodni period. Padavine su od ponoći zahvatile celu zemlju, a prepodnevni sati će takođe biti kišne. Sneg na planinama. posle podne razvedravanje, prvo na severu Srbije, a kasnije i u ostalim delovima zemlje. Minimalna temperatura 2 stepena, a najviša dnevna između 10 i 14 stepeni. Severni vetar pre, a južni posle podne. Ostatak teksta pročitajte ovde.