U nastavku današnjega članka malo ćemo govoriti o Kristijanu Goloboviću, koji je preko noći od opasnog kriminalaca koji je pola života proveo po zatvorima, postao rijaliti zvijezda. Svi se vjerujemo sjećate aprila prošle godine, kada je Golubović izašao iz zatvora, da je prva osoba koja ga je sačekala bio Željko Mitrović. 

On mu je odmah dao 50.000 eura “da mu se nađe”, dok se malo ne snađe, a to je u stvari bila kapara za učešće u Zadruzi 4, koja je kretala u septembru mjesecu. Čim je ušao u rijaliti, na račun mu je leglo još 300.000 eura, a ovih dana svi možemo da uživamo u njegovim dogodovštinama iz bijele kuće u Šimanovcima. 

Ono što se zna za njega, je to da je jedini preživio pakao 90 ih godina prošloga vijeka, kada je preživio totalni pokolj na beogradskim ulicama, i to pukom srećom, jer kada su padali Arkan i ostali, on je svo vrijeme bio u zatvoru, a kasnije sredinom 90 ih u Grčkoj i Njemačkoj. Ono što se zna za njega je to, da iz prošlog braka ima odraslog sina, koji nije mogao nositi njegovo prezime jer su se bojali da mu ko ne naudi. 

Sa Ivanom, svojom sadašnjom ženom, ima i malu ćerku Veru, koju krije kao zmija noge, i kada pogledate njegove postove po Instagramu, nje skoro i da nema. Ima 3 godine, i ljubomotrno ih čuva od svih. Jedina slika koja je dostupna javnosti je ova kada je došao po nju u porodilište.