U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu neverovatnu ispovest kojoj smo svedočili nedavno. Naime , od trenutka kada je internet postao deo naše svakodnevnice , u prilici smo da posvedočimo raznim stvarima , te da čujemo razne životne priče koje ljudi imaju naviku da prenose na društvenim mrežama.

Naime , kao što ste po naslovu mogli da zaključite , reč je o priči koja je zaintrigirala mnoge , a dolazi nam iz Prepolja. Naime , reč je o čoveku po imenu Kemal Čantrić , zvani Kemo , kada je došao u tešku poziciju te morao da se suoči sa realnošću , te u svojim životnim navikama promeni određene stvari , a koje su bile loše po njegovo zdravlje . Ističe da je danas svestan da je doneo ispravnu odluku , te da je tada bio težak odabir pred njim.

Naime , on je morao da se odrekne kafe , cigareta , pršuta , a najveeći problem mu je bio kako prevariti svoja usta da se naviknu da u organizam unosi nešto zdravo. Danas je Kemo čovek od 80 godina , a kaže da nikada neće zaboraviti trenutak kada mu je doktor u bolnici rekao da kada poželi da zapali cigaru , uzme da žvaće žvaku, što je i učinio čim je se vratio iz bolnice. reme je za berbu šljiva je došlo, a on je jeo šljive, a njemu je jedan špic iz šljive osta među zubima, on je prenoćio s tim. Sve je tako počelo, a pn preko 50 godina ima vršak šljive u ustima, nebitno da li kad jede ili kad spava, on ih nekoliko promeni u toku dana.