Dragan Kojić Keba je jedan od najpoznatijih folkera u regiji koji iza sebe ima veliku karijeru koja traje više od 40 godina, a kada je njegov privatni život u pitanju, zna se da je on u braku sa suprugom Oljom sa kojom ima sina Igora i kćerku Natašu koja živi u Americi, dok se za Igora zna da je do nedavno bio u braku sa Severinom Vučković, ali je taj brak neslavno završio. Ipak, malo se manje zna da Keba ima i vanbračnu kćerku Inu, koju nikada nije želio da upozna niti da se susretne sa njom, a nju je dobio u ljubavnoj aferi sa Ljiljanom Jevremović , a o tome su svojevremeno govorili svi mediji. Po mnogima se Keba tada ponio veoma jadno i ne kao muškarac, i ne amo da nije želio nikakav kontakt sa kćerkom, već nije želio ni da je prizna sve dok ga sud nije na to natjerao.

Inina majka Ljiljana je sa Kebom godinama vodila spor oko očinstva na sudu, a ona je ta koja je u medijima otkrila kako pjevač nije imao nikakvu želju da se barem malo zbliži sa svojom kćerkom. Ina je danas odrasla djevojka koja ima 22 godine, a od svoje mame, koja je iinače poznati tekstopisac je naslijedila talent za pisanje, te je nedavno izdala i svoju prvu knjigu koja se zove ”Povratak bez puta”.

Ljiljana je istakla i da je sada kasno za bilo kakav kontakt između ine i njenog oca Kebe i za bilo kakav odnos među njima, čak i kada bi pjevač sada to poželio jer ina i suviše cijeni sebe da bi pristala da se sa njim nađe po bilo kojoj osnovi. Ina, kako kaže njena majka, ne želi ni njegovo prezime, niti njegov novac, i on je taj koji je u stvari gubitnik u svemu tome.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here