Jedna od poznatijih i dugovječnijih pjevačica narodne muzike na ovim našim prostorima je svakako Zorca Brunclik koja je nedavno proslavila i 50 godina muzičke karijere sa veličanstvenim koncertom na kojem su bie i mnoge njene kolege. Zorica je uvijek znala da privlači pažnju ne samo sa svojim glasom, i sa svojim hitovima, već i sa svojim izgledom, posebno sa svojom kosom pink boje. Kada je Zorica, prije dosta godina svoju prirodnu crnu kosu obojila u ovu pink nijansu, bila je to prava senzacija, ali ova promjena je po mnogo čemu bila pun pogodak i sa godinama je postala Zoricin zaštitni znak, uz njen stajling koji je uvijek bio ekstravagantan i zanimljiv. Za nju se zna da je već dugo u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, te da imaju i unuke, a za Zoricu je porodica uvijek bila na prvom mjestu.

Za nju se zna da nikada nije na sebi imala neku izazovnu garderobu, te da voli da nosi skupocjene haljine kojima uvijek dota i neki svoj pečat sa nekim detaljima. Ono što su mnogi primijetili kod nje je to da je Zorica u posljednje vrijeme promijenila svoj način šminkanja, a za to je zaslužna njena kćerka Zlata, koja je zadužena za make-up svoje majke. Tako je Zlata uspjela da nagovori Zoricu da se malo manje šminka, i da više koristi hajlajter te da napravi baršunaste obrve koje joj odlično odgovaraju.

Zorica je uvijek isticala kako brine o svome izgledu, da vodi računa o njemu, te da redovno posjećuje kozmetičke salone, da radi pilinge kože, te da koristi posebne kreme i često ima masaže. Rekla je da sada kada su njena djeca odrasla i kako su nastavila sa svojim životima ona i nema drugoga posla već da se više posveti sebi te da vodi računa o svome izgledu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here