Dragana Mirković je svakako jedna od najpopularnijih i najomiljenijih pjevačica na našoj estradi, koja iza sebe ima skoro 40 godina karijere sa bezbroj hitova. Isto tako se zna da je sve napravila zahvaljujući velikom talentu, ali trudu i radu, te da nije željela da skandalima skreće pažnju na sebe kao mnoge njene kolege. I njen privatni život je prava harmonija, te njen brak sa Tonijem Bijelićem je jedan od stabilnijih na javnoj sceni. Njih dvoje su zajedno skoro 25 godina te je vidljivo da se vole kao i prvoga dana. Imaju i dvoje djece, sina Marka i kćerku Manuelu, koji su do skora bili nepoznanica za javnost, a nisu bili do skora ni aktivni na društvenim mrežama.

Ipak, otkako su  napravili naloge na Instagramu postali su jako popularni što i ne čudi kada se zna ko im je majka. Dragana i njen muž su milioneri, jer je Dragana zaradila mnogo tokom svoje karijere, a i Toni je veoma uspješan biznismen, koji je naslijedio posao od svoga oca, a njih dvoje su zajedno pokrenuli i televiziju DM SAT koja im također donosi ogromne prihode.

Na taj način i njihova djeca žive u velikom luksuzu te sebi mogu da priušte sve što požele, mada Dragana uvijek ističe da su njena djeca veoma skromna. Opak, jedna fotografija Manuele Bijelić na društvenim mrežama je podigla veliku prašinu, a sve zbog stajlinga sa kojim je oduševila sve i koji je idealan u ove zimske dane. Radi se o kaputu bež boje koji je ukrašen krznom i za koju su u komentarima mnoge djevojke rekle da je bunda iz snova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here