Najpoznatija pjevačica Jelena Karleuša je dugo godina u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem. Jelena je prije njega već bila u braku sa Bojanom Karićem i par mjeseci nakon ulaska u brak, par se razveo. Mnogi su navodili da je Jelena s njim zbog njegovih para i imućnosti, a mnogi su to demantovali koji su bliski bili ovom emotivnom paru.

Jelena se slagala sa njegovom porodicom i bili su u zaista dobrim odnosima. Danas Jelena sa Duškom ima dvije kćerke, desetogodišnju Atinu i devetogodišnju Niku Tošić. S obzirom na popularnost Jelene Karleuše, mnogi su pisali razne stvari o tome kako Jelena ipak više nije u braku sa Duškom, kako su se razveli i kako više ne žive zajedno.

Dosta puta je Jelena to demantovala i pričala da je s njenim brakom sve u najboljem redu, ali se mnogi negdje u dubini duše ne bi složili s tim. Naime, njih dvoje se više i ne prate na instagramu, ne objavljuju ni fotografije zajedničke niti daju bilo koje znakove da su idalje zajedno. Iako je Duško zbog poslovnih obaveza van Beograda, rijetko se viđaju pa nije ni čudo što nema fotografija njihovih. Kolegica Ana Bekuta je endavno izgubila svog partnera Milutina Mrkonjića zbog teške i opake bolesti, a Jelena joj se našla u podršci i pomoći.

Duško Tošić odgovorio Jeleni Karleuši

Objavila je dugi tekst gdje je napisala samo riječi hvale za njih dvoje. Navela je da su njih dvoje uvijek išli svugdje zajedno, kako su se uvijek držali za ruke te kako im se Jelena uvijek divila, jer ona to nije imala. Nakon ovih riječi njen suprug je objavio fotografiju na instagramu gdje piše !Ponekad čovek tišinom kaže najviše reči”.