Poznata pjevačica Jelena Karleuša gdje god da se pojavi plijeni pažnju svih ljudi, i onih koji je vole i onih koji je ne vole. Prije otprilike mjesec dana, u javnost je došla potvrđena vijest o tome da će za Novu godinu u Beogradu ispred skupštine pjevati Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović.

Nakon toga, nastupati će u beogradskom klubu u kojem skoro svake godine nastupa, a riječ je o Kasini. S obzirom da se morala pojaviti na pres konferenciju zbog nastupa ispred Skupštine, iznenadila je mnoge u čemu je došla. Iznenadila je mnoge u čemu se pojavila, a poznato je da ona voli oblačiti vrlo izaziovne i provokativne kombinacije.

Pojavila se u jednoj bež haljini koju je čak ona sama kreirala, a uz nju obukla je i bež čizme na petu. Naime, riječ je o tome da je Jelena objavila jednu veliku novost, te na koji će se način njen biznis i karijera proširiti. Otkrila je da je za sljedeću godinu spremila razne kombinacije odjevne koje će svaka žena moći sebi priuštiti i koje su namjenjene za svaku građu žene.

Započinje saradnju sa jednim vrlo poznatim modnim brendom, ali još uvijek nije otkrila o kome je riječ. Za Novu godinu, Jelena će se presvlačiti na bini, a s obzirom da je ona neko ko se zaista trudi da scenski nastup dovede do savršenstva, ovo i nije nešto što bi nas trebalo čuditi. Najavila je neviđeni spektakl za sve one koji Novu godinu budu dočekali na trgu ispred Skupštine u Beogradu, te da će tačno u ponoć poljubiti svoju najbolju prijateljicu Mariju Šerifović.