Pjevačica Jelena Karleuša , je javna ličnost , koja je uvijek sebe prikazivala kao veoma jaku i hrabru osobu. Svi oni koji je prate na društvenim mrežama , kada vide njene snimke i fotografije mogu samo da pomisle da ona zaista živi život iz bajke , jer je na njoj uvijek skupocjena odjeća , vozi skupa auta , ima bogatog muža , ogromnu vilu , karijeru , te nitko nebi pomislio da ima bilo kakve probleme.

 

Jelena se svako malo na društvenim mrežama hvali fotografijama sa ljetovanja , na kojem je sa svojim kćerkama , pa se predpostavlja da je zdravstveni problem koji je imala nedavno , zapravo riješila. Tako je Lepa Brena , nesvjesno otkrila kako Jelena Karleuša ima zdravstvenih problema.

Naime , Jelena je nedavno otkrila da ima problema sa hrskavicom u vratu , te je pitala Brenu za savjet , a Brena joj je preporučila svog ljekara jer je bila sigurna da joj on može pomoći. Brena je nesvejesno za medije otkrila ovaj Jelenin problem , ali joj Jelena nije uzela to za zlo , i njih dvije su i dalje u dobrim odnosima.