Jelena Karleuša je osoba koja je definitivno uvijek u centru pažnje, i uvijek se sve mora vrtiti oko nje. Ona jednostavno zna da podbode kada treba, tak oda jako kvalitetno i brzo zna da skrene pažnju na sebe. Mora se priznati da ponekad stvarno nema mjere i da zna da pretjera, ali je ona baš takva, ide iz krajnosti u krajnost, i ponekad stvarno nema mjere za svime tim. 

Vjerujemo da se svi sjećate perioda u proljeće prošle godine kada je u Srbiji od posljedica korona virusa preminuo jako veliki broj ljudi, a njih jako puno je završilo na respiratorima. Ona je i tada u jeku jako velike krize i pomame za hranom, objavila stori u kojem je pokazala kako je kupila veliki kućni solarij, dok su se ljudi otimali za brašno po prodavnicama. 

Sada je opet Karleuši došla na pamet jedna nova ideja, a to je da svoje zaposlene koje ima na vili u Dedinju, obraduje sa sasvim novim uniformama. Jako se dobro zna da je Duško Tošić za tu vilu dao skoro 2 miliona eura, tako da nema šanse da je ona sama može održavati. Sada je na Instagramu objavila jedan stori koji je posvećen životinjama. 

Jako se dobro zna da Jelena ne jede meso, niti nosi krzno, tak oda je zaposlenim podijelila uniforme, to jeste trenerke, na kojima piše “Ne jedem životinje”: Vaša mišljenja o Jeleni Karleuši?