Poslije hapšenja Veljka Belivuka, koji je poznatiji kao Velja Nevolja, u dvorište SBPOK je dovezen džip marke mercedes, koji već duže vrijeme vozi Stefan Đurić Rasta, poznati srbijanski reper.

Ali, kako saznajemo, džip se navodi na njegovo ime, nego pripada jednoj firmi, koju drže prijatelji poznate folk pjevačice Dragane Mirković i njenog supruga poznatog biznismena Tonija Bijelića, tako kaže za Telegraf njihov prijatelj.

– Ni Dragana ni Toni nemaju nikakve veze sa vlasničkom strukturom, osim što povezuju svoje prijatelje sa estrade sa prijateljima koji su dileri “mercedesa”, odnosno auta sa tom markom. Nikakve dalje veze nemaju sa tim, samo čine prijateljsku uslugu to je sve – ističe blizak prijatelj poznate folk pjevačice Dragane Mirković za Telegraf Jetset.

Džip marke mercedes, koji je upravo Rasta vozio, policija je zaplijenila i vrši se njegova forenzička obrada, kako bi se provjerilo da li je korišteno u nekim krivičnim djelima za koje se sumnjiče Velja Neolja zajedn osa njegovom kriminalnom grupom.

– Jedan od automobila koji je dotjeran u koloni vozila na Makiš je džip koji ima tablice koje počinju slovima DON, a poznato je da su sve automobile sa ovom tablicom vozi estrada, ustvari vozila koja je estrada na lizing uzela od Dragane Mirković i njenog supruga. Upravo je ovo slučaj i sa džipom koji je na detaljnom pregledu u policiji – otkriva izvor Kurira.

Poznato je da Dragana i njen suprug Toni prodaju vozila mnogim poznatim zvijezdama, a šta će se u nastavku dešavati ostaje nam da vidimo.