Glumica Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vijesti da je u drugom stanju, a da dijete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića. Ova harizmatična glumica danas uživa u trudnoći, a njen partner Marko Ž. sa velikim nestrpljenjem čeka da dijete dođe na ovaj svijet. Novinari su zbog toga posjetili i kraj u kojemu živi Anđelka, i dok su neke njene komšije imale samo riječi hvale za glumicu, drugi su opet osuđivali Anđelkin izbor partnera:”  Stalno je u nekoj žurbi i juri kad je sretnem. Stvarno nisam zagledala u stomak, ali drago mi je ako je to tačno. Djeca su blagoslov i najljepši dar od Boga” – kaže nam jedna starija komšinica iz ulaza u kojem živi Prpićeva.

U marketu koji se nalazi u blizini Anđelkine zgrade novinari su pričali sa dvije prodavačoce, koje su imale samo lijepe riječi za Anđelku:” Dolazi kod nas da kupuje, većinom sama, ali viđamo je i sa sinom. Slatka je ona ženica baš. Uvijek je prijatna i nasmijana” – kaže jedna radnica, dok se druga nadovezuje:” Pročitala sam na nekom portalu vest da je trudna sa kumom. Iskreno ne vjerujem u to, ne djeluje mi kao žena koja bi završila u krevetu sa najboljim prijateljem bivšeg partnera. Nisam njen fan, ali je stvarno gotivim. Drago mi je kad dođe ovdje kod nas, unese neku vedrinu.”

Sa druge strane, na izlasku iz prodavnice, novinari su nabasali na jednog mlađeg gospodina, koji nije štedio riječi kada je u potanju Anđelkina trudnoća sa najboljim prijateljem njenog bivšeg muža: ‘‘ Je l’ se šalite? Kakva sramota za jednu glumicu poput nje. Imao sam visoko mišljenje o njoj, obožavam da je gledam u serijama. Znam je iz viđenja. Iskreno šokiran sam i stidim se umjesto nje – oštro je osudio komšija iz kraja.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here