Žena po imenu Rejčel Bučer , je britanka koja je sa svojim suprugom usvojila svog sina kada je on bio beba. To dijete sada ima skoro tri godine , a njihov život se sada polako pretvorio u pakao , i to zbog samo jedne fotografije koja je objavljena na Facebooku.

 

Na fotografiji se vidi kako Rejčel svog usvojenog sina vodi na povodcu , dok on pokušava da se otrgne u prodavnici. Zbog ovog načina su je mnogi iskritikovali , a neki su joj čak i prijetili kako će da ju prijave socijalnom radniku. Mada je Rajčel pokušavala sve da objasni , ružni komentari e prestaju da se pojavljuju.

 

„Mislila sam da će me više njih razumjeti. Nije lako imati dvogodišnjaka koji je ovoliko hiperaktivan. Usvojili smo ga , ne znamo kakve gene nosi u sebi i kakva mu je bila familija. Ovo nikada u životu nisam vidjela , da dijete toliko trči svuda i u svakom momentu dok ne padne sa nogu. Ne mogu da ga pratim. Imala sam dvije operacije i ne smijem da trčim za njim a i gojazna sam. Ovo je jedino rješenje kada smo u šetnji , međutim malo ko me razumio.“ Rekla je Rejčel u svojoj ispovjesti.