Amerikanka Paula Juris (33) iz Nju Hempšira otkrila je na društvenim mrežama kako je tri mjeseca pohađala časove plesa prije nego što je muž Denis uopšte saznao sa čime s eona bavi. Paula je izbjegavala da otkrije svome mužu šta radi svaku drugu večer, kada oko 21 čas izađe van da prošeta njihovog psa, jer bo joj se on, kako je istakla, ne samo smijao, već bi joj se i rugao, jer je uvijek smatrao da ona ne zna da pleše:”  Brak mi s te strane nikada nije bio idealan. Nisam imala tu slobodu da se ostvarim tamo gdje osjećam da mogu i morala sam da neke stvari radim, a da Denis ne zna. Zato sam mu govorila da idem da prošetam psa, a ja sam zapravo plesala. I odlično mi je išlo” – piše Paula, a prenijeli su mediji.

Tako je njena priča dospjela i na neke portale, kao i na društvene mreže, jer je Paula se pokazala kao prirodni talent za ples, te je već i učestvovala na nekim takmičenjima i to samo tri mjeseca nakon prvog časa iz plesa. Kako je rekla, njen suprug je saznao za njenu tajnu jer ju je pratio, te je vidio da garderoba koju nosi za van više nije ista, te je počeo da sumnja, pa ju je i pitao da li ide na neki sastanak, ali da ona jednostavno nije željela da mu kaže za ples, te je dalje otkrila:’‘ Kada me je vidio u sali dok je stajao na vratima, vidjela sam mu izraz lica. Bio je šokiran.Šutio je i izašao napolje. Sačekao me je ispred sa psom, bio je ljut. Ne zbog plesa već što mu nisam ništa rekla. Objasnila sam mu zašto sam šutjela, pa je priznao da je onda sam kriv za sve. Dodao je i da je veoma iznenađen kako plešem. Poželio je da i on sa mnom pleše. Na to će morati da sačeka” – rekla je Suzi u kasnijem intervjuu za medije.

Nakon što je napravila lijep rezultat na lokalnom takmičenju, ova Amerikanka sada ima ozbiljne ambicije:”  Imam dovoljno godina da mogu brže da se prilagođavam zahtjevima i trendovima. Plešem moderne plesove, mislim da mogu da napredujem još mnogo’‘ – dodaje Suzi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here