U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču. Svesni smo da živimo u ludom vremenu kada se više trud niti ceni , niti plati , te možemo reći da su privatnici počeli ozbiljno da podcenjuju radnu snagu . Pogotovo oni kada su u pitanju kućanski poslovi koje oni ne mogu da obave ili ne žele pa pomoć potraće na internetu. Naime , kako je društvena mreža Tviter jako popularna na našim prostorima , nedavno je veliku pažnju javnosti privukao jedan oglas , te je sadržaj izrevoltirao mnoge.

Naime , izvesna Drinka je objavila oglas u kojem potražuje spremačice , te koje bi radile od 11 do 16 časova , šest dana u sedmici , a bile bi zadužene da spremaju više stanova na dan, a da se oni nalaze na više različitih lokacija u Beogradu. Pored obaveza koje su zadužene da obavljaju , potrebno je i da : “Nakon što završite spremanje apartmana potrebno je da u njemu budete do 16h, jer u slučaju dolaska gostiju da iste dočekate, zbog toga je potrebno znanje engleskog jezika.

Ukoliko se ne sprema nijedan apartman dnevno, u tom slučaju se za ovo vreme sprema ili treći apartman ili se pegla” pisalo je u oglasu. Istaknuto je i da za ovaj posao dolaze u obzir isključivo pedantne osobe , te ako niste da se uopšte ne javljate na oglas. Ono što je mizerne jeste da platu koju nudi je ispod minimalca od 200 evra , što je moglo bi se reći izazvalo najviše reakcija na Tviteru.