Naime , kada je reč o vezi Željka Joksimovića i Leontine Vukomanović , prema rečima poznate kompozitorke i pevačice , ona j bila triktno poslovne prirode , ali ipak je se sada ispotavilo da postoje dokazi koji pokazuju da je između njih ipak davno nekada bila ljubav . Dakle , pre više od dvadeset godina izmmeđu njih dvoje bilo je i lepih trenutaka , ali onda je usledio sukob koji je trajao godinama.

– Željka sam upoznala 1999. godine za vreme turneje Estradnog sindikata po Republici Srpskoj. Potom smo dosta vremena provodili zajedno u studiju gde smo radili na pesmama. Bila sam na vrhuncu karijere i zbog toga su me mediji često povezivali sa mnogim muškarcima, pa tako i sa njim. Veza između nas dvoje nikada nije bila potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije, bili smo zaista bliski prijatelji i saradnici – ispričala je muzičarka i dodala da je veza Željka Joksimovića i Leontine Vukomanović najviše ploda donela dok su pravili muziku. – Kreativno smo se maksimalno davali jedno drugom. On je pisao pesme za moj album, ja za njegove i zbog toga smo ponekad provodili dane i noći u studiju. Zajedno smo napisali mnogo pesama i za druge pevače – rekla je Leontina ali sada je otkrivena fotografija iz perioda najveće ljubavi ovo dvoje umetnika.

Naime , veza Željka i Leontine kasnije je naglo prekinuta zbog velike svađe , koja je izbila između njih. – Na Radijskom festivalu sam nastupila sa pesmom “Krila” i tada sam kompletno promenila saradnike, pa tako među njima nije bio ni Željko. Njemu se to uopšte nije dopalo, imali smo jezivu svađu na jednom snimanju, nakon čega smo prekinuli saradnju. Imala sam ideju da otvorimo jedan dečji centar, jer sam još od 1991. pisala pesme za decu i nastupala na dečjim koncertima. Predložila sam to Željku, ali sam ubrzo odustala od svega, jer je on video sebe kao direktora tog centra – navela je Leontina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here